A Karácsony közeledtével egyre fogy az idő, kérdéses, hogy a megrendelt termékek időben a karácsonyfa alá kerülnek-e?

Nos, nálunk igen! Eljött a rendelés utolsó hete, szenteste keddi napra esik, ezért biztonsággal csak akkor tudjuk garantálni a csomagok megérkezését, ha ezen a héten még leadja rendelését.

Köztudomású, hogy minden szállító cégnél ilyenkor megnövekszik a csomagmennyiség (de még hogy!) és cég legyen a talpán, aki ki tudja kézbesíteni a vállalt határidőben a csomagokat, ami általában minden futárcégnél 1-2 nap. Ilyenkor akármennyire is sietős, előfordulhat, hogy a csomag nem érkezik meg másnapra, esetleg az is előfordulhat, csak harmadnapra. Ezért, mindenkinek azt javaslom, ne türelmetlenkedjen, a futárszolgálatoktól kapott tájékoztatás szerint minden csomagunk időben ki fog érni.

Magam is voltam 1-2 napja a pickpack logisztika központjában, ahol elhűltem, mennyi-mennyi karácsonyi csomag áll a hatalmas raktárban! Szinte hihetetlen, hogy ez a mennyiség egyszer kikerül, mind-mind máshová, a megfelelő helyre.

Részemről, mindíg felhívom az ügyfelek figyelmét arra, hogy a karácsonyi ajándékokat ha az interneten vásároljuk, jóelőre szerezzük be! Hiszen van még más probléma is… Sokan nem is gondolják, hogy október-november körül külföldről beérkezett hatalmas mennyiségű áru milyen hamar el tud fogyni.. És itt nem a mi raktárunkra gondolok, hanem a nagyker raktárra! Gyakran megesik, hogy mire az ember feleszmél, már ott sincs a szükséges áruból, nemhogy nálunk… És természetesen, nem is fog már idén érkezni, mindenki Január 5.-én ébredezik ha nem is a téli, de a karácsonyi “álom”-ból….

Egy dolog biztos: teljes erőbedobással dolgozunk annak érdekében, hogy aki tőlünk rendel, elégedetten kézhezkapja rendelését!

A futáros kiszállítás esetén az utolsó lehetséges rendelési időpont karácsonyig december 19. péntek 17:00 óra. Frissítve: a futárcégtől most kapott hivatalos tájékoztatás szerint a December 22.-én leadott csomagoknál garantálják azok kikézbesítését 23.-án! Sőt, 24.-én történő kézbesítés is lehetséges, de ez szombati díjfeláras (csak kérésre!). Éppen ezért a csomagok utolsó feladása 22. hétfőn 17 órakor történik, a rendelések raktárállapotáról aznap értesítést küldünk. Ezeket a csomagokat a futárcég 48 óra alatt, tehát 23.-ig tájékoztatásuk szerint ki kell szállítsa, de azért mindenkit bíztatnék (hát persze! 🙂 ) a 19. előtti rendelésre.

Pickpack ponti átvétel esetén a tájékzotatás szerint szintén 19. az utolsó leadási idő, de reggel, ezért a rendeléseket kérjük 1 nappal előtte leadni sziveskedjenek, legkésőbb 18.-ig! Az ez után érkező pickpack rendeléseknél automatikusan biztonsági üzenetet küldünk. Ekkor, ha tehetik, inkább futáros, ill. postaponti szállítást válasszanak.

Mindenkinek kívánok boldog, szeretetteljes, és illatos karácsonyi ünnepeket!