Kedves érdeklődőink!

Vége a nyári szezonnak, mindenki, így mi is újult erővel kezdünk neki a napi munkának..

Hogy idén se maradjunk fejlesztés nélkül, neki is kezdtünk egy komolyabb rendszerfejlesztésnek, hogy önöket minnél gördülékenyebben tudjuk kiszolgálni a közelgő karácsonyi ünnepekre való tekintettel.

A fejlesztés a háttérben folyik, kívülről nem lesz különösebb változás, így a jól megszokott felület továbbra is megmarad. Visszatért a Pickpack ponti szállítás, így aki ezt a fajta csomagküldő szolgáltatást kedveli, mostmár újra választhatja!

Emellett természetesen megmarad a futáros, illetve postaponti szállítási mód, ezzel gyakorlatilag több ezer átvételi ponton lehet termékeinket átvenni az ország egész területén. A postaponti szállítással az összes magyarországi postára, illetve MOL benzinkútra tudja csomagját kérni, mellette a pickpack ponti átvétel az összes OMV, Avanti, Avia kútnál működik, nem beszélve a rengeteg Relay, Inmedio hírlapüzletet országszerte.

További hír, hogy a PAYU bankkártyás fizetési szolgáltatást hamarosan az OTP saját bankkártyás fizetési szolgáltatása váltja, továbbra is teljes biztonsággal, titkosított banki kapcsolaton keresztül tud bankkártyájával nálunk vásárolni, ami egyre népszerűbb. Fontos számunkra, és örömmel tölt el, hogy az ország legnagyobb nevű szolgáltatóival állhatunk kapcsolatban, mivel a bizalom az egyik legfontosabb dolog az internetes kereskedelemben!

A fejlesztések okán szept. 1-től 6-ig tartó napokban a feladás szünetel, a rendszer azonban folyamatosan rögzíti a rendeléseket, ezek feldolgozása folyamatos lesz. Türelmüket köszönjük!

Üdvözlettel,

Rácz Attila

Cheri Divat Kft. – parfumutanzatok.hu