Hosszú kihagyás után (közel fél éve nem érkezett) végre újra kapható a Whisky parfüm teljes kínálata! Úgyhogy ne csak igyuk, fújjuk is! 🙂

A Whisky parfümöket az Evaflor cég készíti, nem kifejezetten utánzatok, bár szokták azokhoz hasonlítani – van egy két illat ami hasonló nagynevű gyártók illatához – mégis a cég elsősorban egyedi, sajátos illatokkal rukkolt elő. Minőségi, mégis olcsóbb árkategóriás termékként kerültek a piacra, viszont függetlenül az ártól, a minőségre nagy figyelmet fordítanak. Már a csomagoláson is feltűnik, nem egy “gagyi” termékről van szó… Tartósságuk kiemelkedő, és (ezért is, valamint a többféle jól eltalált illatvariációk miatt) hazánkban is rendkívül népszerű. Jómagam is árusításaim során az országban sok emberrel találkozom, akik spontán keresik nálam ezt a terméket! Kijelenthetjük, ez már egy befutott “brand”-nek minősül, csakúgy mint pl. a Cuba parfümök.

A hazai whisky kedvelőknek (és itt én még mindíg a parfümre gondolok! 😉 ) sokáig kellett mással beérni, mert bizony hiánycikk volt, a raktárkészletek lassan de biztosan elapadtak. Jó hír, hogy a termékek teljes kínálata mostantól – egyelőre legalábbis – stabilan újra kapható. Ön nem ismeri…? Próbálja ki, webáruházunkban a whisky parfümök teljes kínálata kapható, kattintson ide, vagy az origin képére!

whisky parfüm