UPDATE – 2019.11.26 – lásd lent!

Üdv mindenkinek!
Blueup.. Ez a bejegyzés már régóta érik, és itt az ideje, hogy végre leüljek, és leírjak pár gondolatot..

Sok kedves vásárlónk, újdonsült érdeklődő talál meg minket különböző weblapjainkon, akik keresik a Blue up parfüm termékeket. Első sorban azokat, amik rejtélyes módon először tűntek el, mint pl. a Blue up Dany Dos, Blue up Rich Man, vagy a Blue up acqua di bello (hogy a  régi világos színű verzióról, azaz a blue up aqua di bello-ról már ne is beszéljünk).

Aztán ahogy telik az idő, egyre több és több blue up fogy el, legutóbb a White magic, athletics, corazón, miami, pink girl és még sorolhatnám..

Miért nincs? Mikor lesz? Fogalmazódik meg mindenkiben a kérdés, és a telefonokat, megkereséseket folyamatosan kapjunk. Úgyhogy itt próbálom leírni azt, hogy a cikk írása pillanatában ezek a termékek nem érhetőek el, és egyelőre nem is tudjuk mikor lesznek újra kaphatóak.

Amit előrebocsájtanék, az az, hogy én sem tudom pontosan mi a helyzet, de az globális, tehát se itthon, se külföldön nincsenek termékek, illetve csak azok vannak, amik még itt-ott fellelhetőek, elfekvő raktárkészlet függvényében. Ebből én arra követkztetek, hogy bármennyire szeretnénk mi is hozzájutni, nem lehet sajnos, tehát feltételezhetően a gyártás áll.

Az, hogy ez újra fog-e indulni, illetve mikor, és egyáltalán lesz-e, semmilyen tudomásunk nincs. Az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra lesz, de akkor szinte minden, és mindenhol, ahogy ez ilyenkor lenni szokott.

A jelenlegi blue up készletünk a meglévő raktárkészletből származik, ami még van, de eléggé hiányos és folyamatosan csökken. Nemrég még volt ez, mostmár nincs, még van amaz, de hamarosan nem lesz. Hát, vagy csoda történik és hirtelen lesz! 🙂

Sajnos ettől többet én magam sem tudok, ezért ajánlani sem tudok semmit, csupán a várakozást. Lehet követni a facebook oldalunkat, mert ha újra kapunk, logikus, hogy azonnal jelezni fogjuk és erre a legjobb megoldás a facebook oldal.

https://facebook.com/olcsoparfumok

ezen a linken elérhető, úgyhogy tessék like-olni, követni mindket! 😉

facebook

A Blue up parfümről néhány szó:

ezek az olcsó kategóriás parfümök nem hiába lettek olyan népszerűek, hiszen alacsony áruknak köszönhetően elterjedtek, és ehhez az is hozzájárult, hogy minőségük, tehát ár/érték arányuk kiemelkedő volt szinte az összes kapható illatszer között. Rendkívül tartós illatok az árukhoz képest, nagyon jó illatok vannak, nőknek és férfiaknak egyaránt. A Blueup Dany dos tipikusan egy “elegáns”, úgy mondanám igazi “öltönyös üzletember” illat.. 🙂 így aki ilyet keres, nem csalódik. A Blueup Rich man egy erőteljes, fűszeres és édeskés modern illat ami kifejezetten erős az összetételei miatt, fiatalok körében nagyon népszerű. A női parfümök között találjuk a White magic-et, ami elragadó púderes gyengéd illatával símogat… nem tolakodó, nem édes, nem friss, egy kellemes mindennapokban használt illat. A corazón egy igazán nőies, elegáns illat. Hát igen, a sok sok illat között van édes, fűszeres, gyengéd és friss illat, tehát nincs ember aki ne találna magához illő parfümöt.

Egy lényeges dolgot emelnék ki így zárásként: az illatok nem véletlenül ennyire jók. Önök vagy tudják, vagy nem, de a blueup cég nem bízta mindezeket a véletlenre… Ismert, hogy a nagy márkák illatát vették alapul a termékek elkészítésénél, ezért ezek a termékek a nagy, komoly cégek menő illataira hasonlítanak. Véletlen?

Jó, persze nem teljesen, nem is lehetne.., de nem ez a lényeg. A lényeg egy jó termék, aminek jó illata van, nem csalódunk a tartósságban és a termék biztonsága is lényeges. Ezt a blueup teljesíti, teljesítette, és talán teljesíteni fogja a jövőben is.

Addig pedig, amíg nincs blueup, pótlékként látogassa meg oldalunkat, válasszon bátran a J. Fenzi, Cote d’Azur, Chatler, Lazell vagy bármely más termékeinkből, mert meglepő – vagy sem, ezek a gyártók is hasonlóan dolgoznak, mint a Blue up, ezek viszont még vannak…

Termékek helyettesítésére ajánljuk:

Blue up Dany Dos = J. Fenzi Desso Legend
Blue up Acqua di bello = J. Fenzi Ardagio acqa classic
Blue up Rich Man = J. Fenzi Millenium men, Evaflor whisky Origin, C. Dark fine gold
Blue up Accent Sport Homme = J. Fenzi Le Chel Asune
Blue up Kimono Men = New Brand k’men
Blue secret men = J. Fenzi Ardagio Decor Men

Blue up blue secret women = J. fenzi Ardagio decor Women
Blue up Rough = J. Fenzi Gossi Red, Chatler Ruth
Blue up Corazón = J. Fenzi Le chel Madame, Lazell Amazing
Blue up Lady Saigon = Cote d’Azur Koya Sun
Blue up Just for Me = J. Fenzi fenzi for me
Blue up Fiorano = Chat d’or Firefight Orginal

Üdvözlettel!

UPDATE

Információnk szerint pillanatokon belül lesz újra blue up, azonban jelentős áremelkedés történt – ezt gondoltuk, hogy így lesz, hát így is lett, szóval két választás: vagy van ennyiért, vagy nincs.. 🙁
Egyszóval hamarosan érkeznek a régi, és új termékek egyaránt, azonban még nem tudjuk, pontosan mely termékekről van szó. Egy új cikkben ezt részletezni fogjuk.