Megérkezett az Armani új női illata, az Armani Sí, és ezzel szinte egyidőben jöttek az utánzatok is! 🙂

A parfüm ciprusos illatkategóriába esik, némileg púderes jegyekkel. Visszafogott elegancia, elsősorban talán középkorú nőknek ajánlott illat, az eredeti termék Christine Nagel-hez kapcsolódik. Illatpiramisa fej jegyét a ciprus adja, szív illat a frézia, alap illatként pedig a vanília, pacsuli, és fás jegyek fedezhetőek fel benne.

 

fenzi-lili-ardagio-armani-si-utanzat

Az eredeti termék érkezésekor szinte azonnal érkezett a J. Fenzi LILI Ardagio terméke, mely 100ml kiszerelésben edp keveréssel megfelelő tartósságot ad. Ez a termék volt az első utánzat, ami szinte az eredeti termék érkezésekor már rendelkezésünkre állt, és kezdhettük meg az árusítását szinte az eredeti termékkel együtt. Példás gyorsaság a lengyel gyártótól! Tapasztalatok alapján az illat jól eltalált, és tartóssága a legjobb az utánzatok közül.

 

cote azur sin, armani si utánzatKis idő elteltével a Cote Azur-tól is kijött az utánzat, a Cote Azur Sin. Szintén 100ml-es kiszerelésben, nagyon szép, design-os üvegben, szép dobozzal. Készítése során ügyeltek a minőségre, nem csupán a belbecs, de a csomagolás is remekül sikerült. Kézbefogva meglepően minőségi hatást kelt, ha rápillantunk átlagos eladási árára (2000 ft környéke) ingatjuk a fejünket, miért? Szerény véleményem szerint – tekintve az eredeti termék huszonezres árát… – ezért a minőségi kidolgozásért és termékért szemrebbenés nélkül akár 4-5 ezer Ft-ot is adnék, miért ne, talán sok ez egy 100ml-es parfümért?

Bármelyiket is válasszuk, mindegyik megfelelő minőséget és tartósságot biztosít árához képest, bátran tudom ajánlani a terméket, de vegyük figyelembe a ciprusos jelleget, és a visszafogott eleganciát, amit a termék nyújt.